Českočínské vazalství má hodně hnusnou pachuť.

31. 03. 2016 12:25:04
Náš autokratický soudruh prezident už se neumí dostatečně uspokojit leštěním klik v Kremlu, tak si vzal jako vedlejší pracovní poměr ještě kliky v Pekingu a vůbec mu nevadí, že kliky na Pražském hradě nikdo dávno neleští.

Celý svět má z naší země díky němu legraci a opovrhují námi už i naši spojenci – navíc právem.

Nikdo k nám nejezdí, s naším prezidentem se nikdo nebaví a já se ani nedivím.

V čele naší země je člověk, který neumí stát za svým slovem, lže, překrucuje dlouhodobě skutečnosti, uráží naprosto kohokoli, kdo není z východu, jeho arogance a sebestřednost nemá hranic ... no a jako hlavní reprezentant České republiky na mezinárodním politickém a společenském poli se už dávno stal chodícím trapasem. Coby loutka východních mocností ale funguje spolehlivě.

Už jeho kýžené vítězství v prezidentských volbách dosažené předvolebními křivárnami předznamenalo, že toho mnoho nebude v pořádku a ono není v pořádku vlastně nic.

Už to, že pro něho na Hradě pracuje komunistický bývalý redaktor Haló novin, kancléř, který nedokáže získat prověrku, proruští poradci, a další „osobnosti“, je pro naši zemi sebezáhubné.

Teď nám přivedl další „bratry“ z východu tentokrát čínské, tedy ze země, kde lidská práva znamenají podobně málo, jako v Severní Koreji a jen mne překvapuje, že si teatrálně nenařízl předloktí jako nabídku bratrství pokrevního.

Velice nevkusně se předvedl ve svém projevu u „kulatého stolu“ – jak sám nazval hranatý stůl, cítě se patrně i Artušem, do kterého mu chybí zhruba miliarda světelných let.

Pochválil miliardáře, které (pan sociální demokrat) pozval za jejich schopnosti a oznámil světu, že setkávání neschopných (tedy těch, které nepozval), je nezajímavé.

Na konci prohlásil, že politici mají otevírat podnikatelům dveře a těmi, kdo takovými dveřmi nedokážou vejít, nemá smysl se zabývat. Ono je celkem jasné, pro koho je otevřeno. To jsou ale hlavně velmi zajímavě elitářská prohlášení člověka, který o sobě velkohubě prohlašoval, že bude prezidentem „dolních deseti milionů (spoluobčanů“. Navíc to říká člověk, který v životě dokázal co? Neférovou předvolební kampaní se vyškrábal na úřad, ve kterém dělá ostudu a ač se tváří naoko opačně, není se sebou vůbec spokojen, protože nikdy nedosáhne světového věhlasu a oblíbenosti Václava Havla, který je dodnes ikonou, která ho suverénně zastiňuje u nás i ve světě – a nikdy se to nezmění. Takže sám soudruh prezident je poměrně neschopný i když se snaží ze všech sil a používá ke svému zviditelnění absolutně všech prostředků, což Havel neměl zapotřebí ani zdaleka.

Když se Zeman konečně procpal na hrad, tak na něj vyvěsil veleslavně vlajku EU, na kterou nyní plive stejně jako na našeho hlavního spojence z NATO – tedy Spojené státy. Inu – jeho socha v americkém kongresu také nikdy stát nebude...a on by tak rád!

K tomu přičítám podivné chování policie, kterou nevím, proč může úkolovat Vratislav Mynář (ten pán bez prověrky, ale zato s pofidérní vilou, který s nejasnou rolí funguje nadále na hradě. Policie dovolila čínským tleskačům dovezeným organizovaně autobusy na Evropskou třídu, aby napadali české občany za to, že měli vlajky Tibetu, nebo i vlajky České republiky, přičemž někteří měli české vlajky také, ale obráceně nasazené na žerdích, což vnímám, jako urážku státního symbolu. Těch si policie nevšimla, ale čechy zatýkala, odvážela na služebnu a číňanům všemožně umetala cestičku. Ministr vnitra se vyjádřil, že je potřeba to vyšetřit. Chcete vědět, jak to dopadne? Myslím, že to víte.

Stejně tak policie na příkaz Mynáře izolovala od Hradu kritiky Zemana a jeho počínání, coby potenciální teroristy. Ostatně celá ta šaškárna s bezpečnostními opatřeními byla v takovém rozsahu, že to nemělo v naší zemi obdoby.

Ve finále dokonce primátorka Krnáčová předala čínskému prezidentovi symbolický klíč od Prahy? Proč a jakým právem? Ta paní ze Slovenska předává Prahu číňanovi? To je dekadence nehrubšího zrna.

Sobotka a jeho vláda na to všechno jen koukají s otevřenou papulou neschopni slova a jen přikyvují, jakože to všechno byl i jejich záměr a že to mají pod kontrolou. Nemají. Zeman si zase našel cestu, jak na sebe strhnout pozornost a jak nás zase o kus víc přiklonit na východ.

Bude další jeho návštěvou už konečně Kim Čong Un?

Tendence prezidenta Zemana jsou jasně čitelné a pro nás nebezpečné. Nic na tom nezmění ani fakt, že ohledně imigrantů říká pravdu, protože pravda vyřčená soudem usvědčeným lhářem, je právě jím znehodnocena.

Cirhózo, stařecká demence a další spojenci – zaberte!

.......................................................................................................................................................

P.S.:Ta poslední věta nepřeje Zemanovi brzký konec životní pouti, nýbrž jen návrat zpět na Vysočinu k objímání stromů a čvachtání pádýlek na gumotexové jachtě.

Autor: Petr Hahn | čtvrtek 31.3.2016 12:25 | karma článku: 34.99 | přečteno: 1863x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Kateřina Konečná nechtíc prozradila, že dnešní komunistické názory jsou naprosto nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 0:59 | Karma článku: 14.41 | Přečteno: 149 | Diskuse

Eva Kislingerová

Budeme válčit se Slovenskem?

Z vyjádření některých politiků může nezúčastněný pozorovat nabýt dojmu, že diplomatické vztahy se Slovenskem jsou na bodu mrazu. Z médií to vypadá, že válka začíná a u Hodonína bude tanková bitva.

18.3.2024 v 13:24 | Karma článku: 21.18 | Přečteno: 488 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak s Babišem dohnat a předehnat ne Západ, ale Putinovo Rusko?

Západ se nám rozpadá před očima. Zato Rusko doslova vzkvétá. S doháněním Západu je konec, teď už nám zbývá, než jen dohánět a předhánět Rusko...

18.3.2024 v 11:15 | Karma článku: 18.05 | Přečteno: 226 | Diskuse

Jiří Turner

Tomáš Klus, Tomáš Halík a jiní „pomatenci“

Co intelektuál, to antisemita a nepřítel Izraele a FF UK jako líheň „hamásníků“. A pak tu máme ty naše angažované umělce, jako je Klus. Emoce, které vyvolává palestinsko-izraelský konflikt, už asi mnohým trochu zatemňují mozek.

18.3.2024 v 11:05 | Karma článku: 29.90 | Přečteno: 4971 | Diskuse

Petr Šindelář

Jurečka bez změn v zákonech a ústavě touží zvýšit zaměstnanost!

Na pomoc si vzal počítače a na výběr vzdělávacích kurzů zavedl e-shop. Nárok na dávky chce ztížit a zájem o práci na venkově naopak zvýšit. Premiér ale tvrdí, že 2 miliardy korun ve prospěch venkova nevydá a státní rozpočet...

18.3.2024 v 9:52 | Karma článku: 12.16 | Přečteno: 230 | Diskuse
Počet článků 201 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1693
Zdravím Vás. Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo. Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg. Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí. Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova. Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci. Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost. Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články

více

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...