Terorismus je v Evropě realitou, která eskaluje.

15. 07. 2016 13:45:29
Teroristický útok kamionem ve francouzském Nice, který se odehrál včera při oslavách státního svátku Volnosti, rovnosti a bratrství, byl otázkou času. Obávám se, že bude hůř.

Stejně jako po jiných podobných hrůzách bude zase zvýšena ostražitost policie a armády, kontroly na hranicích, sledování aktivit rizikových jedinců i organizací. Budou omezeny veřejné akce s velkou účastí lidí, atd. Policie bude unavená, časem se vše uklidní, vrátí do volnějšího režimu a tím opět nastane prostor pro něco podobného. A teroristi opět udeří jinde a jinak. Trvalá frustrace těch, kdo nejsou schopni uspět ve společnosti se dá snadno převrátit v náboženský fanatismus zejména pod vedením zkušených imámů.

Ani ME ve fotbale nebylo ochráněno vůbec dokonale, ale tam útočníci neriskovali. Počkali si.

Zločin má vždy náskok ve svém plánování a momentu překvapení. Čím víc se dostane do Evropy imigrantů z Orientu a Afriky, tím větší riziko bude, protože militantní vyznavači Islámu a Šaríji takto konají ve jménu Alláha. V davech příchozích běženců není možné vysledovat jejich úmysly a pohnutky a spousta z nich ani nemá doklady – většinou úmyslně. Solidarita hostitelských států se takto obrací proti nim samotným. Je jen na nich, jak s touto skutečností naloží a nesmyslná sociální politika všeobjímajícího multikulturalismu tomu všemu jen napomáhá.

Myslím si, že by evropské země neměly vytvářet podmínky pro úspěšnou migraci davů z jiných kultur, protože ač jsou mezi imigranty jistě lidé mírumilovní, slušní, ochotní se podřídit novým pravidlům, tak s nimi ve stejném měřítku přicházejí i ti druzí a nebo se často radikalizují až jejich potomci ve druhé, či třetí generaci. Toto je neodhadnutelné a neovlivnitelné. U nás je zatím relativní klid jen proto, že zatím nejsme pro tyto migranty atraktivní destinací, ale i to se časem změní. Proto je potřeba už teď pevně nastavit pravidla pro imigrační řízení a zejména pro pobyt na našem území. Tvrdě vymáhat dodržování našeho práva a neumožňovat zanášení cizích pravidel včetně zahalování tváře, legalizace muslimských obřadů a zvyků (svatba podle muslimských zákonů, mnohoženství, sex s nezletilými, sex se zvířaty, šaríja, halal porážky, atd...) a nastavit také pevně perzekuci porušování našich zákonů – nejlépe vyhoštěním. Čím méně budeme pro lidi z těchto kultur přístupní a atraktivní, tím lépe pro naši budoucnost. Jako dobrý vzor vidím přístup Austrálie.

Nemá to nic společného s rasismem. Ale zvyky a tradice primitivních barbarských uctívačů strýčka, co měl (mimo jiné) devítiletou manželku bychom podle mého názoru akceptovat neměli a nesmíme. Jinak nás čeká to samé, co Francii, Belgii, Anglii, Skandinávii a další ještě nedávno bezpečné země, které se nyní krčí před násilím těch, které přijaly a nevědí si s nimi rady. Teď najednou nemají východisko z této situace a budou jej velmi těžko hledat. Jsou příliš hluboce kontaminováni a nemohou se zbavit něčeho, čím jsou dávno prorostlí. Nám zatím stále ještě stačí regulovat imigraci, nepřijímat žádné povinné kvóty, nenechat se vydírat a postarat se o ochranu svých hranic. Zmíněným zemím už tohle dávno nestačí. Již překročily bludný kořen.

Je to na nás.

P.S.: Prohlášení Angely Merkelové:“Německo stojí pevně po boku Francie v boji proti terorismu“ vnímám jako cynismus, špatný vkus pro černý humor a hlavně jako nelegitimní alibismus.

Autor: Petr Hahn | pátek 15.7.2016 13:45 | karma článku: 36.43 | přečteno: 1274x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Karel Trčálek

Kateřina Konečná prozradila, že dnešní komunistické názory jsou docela nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 7:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 74 | Diskuse

Tomáš Flaška

Tak si ty ruské volby shrňme

A řekněme si, co to vypovídá o nás. Stačí se podívat na různé reakce. A řeknu to takto – nestačíte se divit.

19.3.2024 v 7:04 | Karma článku: 16.81 | Přečteno: 158 | Diskuse

Ladislav Pokorný

Kateřina Konečná nechtíc prozradila, že dnešní komunistické názory jsou naprosto nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 0:59 | Karma článku: 29.45 | Přečteno: 513 | Diskuse

Eva Kislingerová

Budeme válčit se Slovenskem?

Z vyjádření některých politiků může nezúčastněný pozorovat nabýt dojmu, že diplomatické vztahy se Slovenskem jsou na bodu mrazu. Z médií to vypadá, že válka začíná a u Hodonína bude tanková bitva.

18.3.2024 v 13:24 | Karma článku: 21.94 | Přečteno: 561 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak s Babišem dohnat a předehnat ne Západ, ale Putinovo Rusko?

Západ se nám rozpadá před očima. Zato Rusko doslova vzkvétá. S doháněním Západu je konec, teď už nám zbývá, než jen dohánět a předhánět Rusko...

18.3.2024 v 11:15 | Karma článku: 18.72 | Přečteno: 243 | Diskuse
Počet článků 201 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1693
Zdravím Vás. Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo. Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg. Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí. Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova. Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci. Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost. Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články

více

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...