Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..proč bychom měli být v dnešním světě výjimkou....???

0 0
možnosti
Foto

P97e27t45r 79H41a80h18n

27. 5. 2015 15:19

Vyjímkou v čem?

0 0
možnosti
Foto

Je několik vysvětlení, proč se zvyšuje kriminalita,teroristické aktivity skupin/národů a šílené akce jednotlivců. Některé budeteakceptovat, jiné Vám budou nepřijatelné. Mezi národy existují tradičně různéetické a náboženské kodexy. Vražda někde není neetická. Media, filmový průmysl,počítačové hry používají násilí a krveprolití jako legální marketingovouvymoženost k zvyšování prodejnosti jejich produktů. Je proto výhodná,protože všeobecná, i zdravá, lidská podstata k nim podvědomě inklinuje. Lidskémozky jsou jejich pomocí programovány k páchání zločinů.  Eticky nejvyvinutější náboženství odsuzujínásilí, dokonce vyzývají k nastavení druhé tváře. Stejná náboženství mluvío původu všech hrozných protizákonných činů, které mají transcendentálnípříčinu, z temnoty ležící částečně mimo svět. Vědecky není vyloučené,dokonce se to dnes vážně diskutuje, že mozek je holografický přijímač nemateriálníchpodnětů z ideo-energetického pole mimo časoprostorového vědomí, které sedá dnes nejlépe interpretovat za pomoci kvantové mechaniky, a z kterého sevynořují do existence i subatomární částice.  Tato náboženství jsou ale v dnešních západníchcivilizacích (ke kterým se Česko novodobě hlásí) velkou většinou zamítána,ne-li zesměšňována a potlačována. Není tedy divu, že zločinů v těchto společnostecha i ve zbytku světa, který nebyl těmito náboženstvími ovlivněn, přibývá.

0 0
možnosti
Foto

P13e58t83r 62H22a31h67n

27. 5. 2015 15:35

Trochu nesrozumitelné i z toho důvodu, že po sobě texty evidentně nečtete. Navíc Vaše zalíbení v odborných termínech a vědeckém pojetí na srozumitelnosti také nepřidá. Ale hlavně - tady se jedná primárně o psychycky narušené jedince, což náboženstvím zatíženost sice nevylučuje, ale není to téma článku.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, s těmi (nemocnými) zabijáky se roztrhl pytel. Divím se, že v ústavech se nepoučí z těch několika případů co se už staly  a klidně je pustí do domácí péče. Tam by za ně snad měl někdo zodpovídat.

Poznámka, že si nikdy nevyberou dvoumetrového chlapa s železnou tyčí, mě rozesmála, ale je to pravda.

A s těmi utečenci také, doma brečí, že nemají co jíst, nic se jim neurodilo a na dotaz, jestli zaseli, odpovědí NE.

2 0
možnosti
JR

J73a19r43a 26R34a45n22k

26. 5. 2015 19:56

Ach tak, ono se to uz v nekterych mistech Sahary zelena?:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články