Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dekuju konecne za rozumny nazor.

Co se tyce toho spolecenskeho hlediska, na jednom zahranicnim foru jsem cetla zajimavou myslenku: driv lide chteli, aby se generaci jejich deti a vnoucat darilo lepe, nez jim. Dneska naopak maji deti pro to, aby se mel kdo postarat o ne (pyramidovy duchodovy system), a to, v jakem stavu zemi a planetu dalsim generacim prenechavaji, neresi. Jde samozrejme o pohled znacne naivizujici, ale i tak jde o uzitecne zamysleni.

1 0
možnosti

J52a21r16a 15R74a64n13k

10. 6. 2015 17:19

Pochopitelne, ze je svet prelidneny, porad se zde v diskusich dohadujeme, jestli by nebylo lepsi pomoci uprchlikum v jejich zemich.....zatim se celou dobu jenom pise, ale jsou zeme, ktere opravdu pomahaji a mnozi z nas take.

1 0
možnosti

Je-li podle Vašeho názoru planeta přelidněná, měl byste jí ulevit tak, že ji sám opustíte.

Já ji za přelidněnou nepovažuji, mně se naopak jeví nezalidněná.

0 2
možnosti
Foto

P50e25t97r 84H79a89h67n

10. 6. 2015 18:43

Mluvíte, jako chovanec nějakého ústavu. Asi nejste moc chytrý, soudě z vašich výroků.

1 0
možnosti

Karma až na to, že nechápu proč by české geny měly být nějak nadřazené. K ochraně jejich množení nevidím stejný důvod jako k ochraně kterýchkoli jiných.

Také množení má něco společného s důchodovou politikou pouze proto, že pánové v parlamentu nejsou schopni dát dokupy smysluplnou reformu. Ale co ty nadělané děti budou dělat, to nějak nikoho nezajímá. Na důchody pak stejně nebude a a ni na důchody. Jediná možnost je snížení počtu obyvatel. Pokud tak neučiníme dobrovolně , tak se dříve nebo později zase začneme vraždit. Prosté.Jen doufám, že to již já tady nebudu.

3 0
možnosti
Foto

P77e21t94r 60H42a22h11n

10. 6. 2015 18:41

Nehádám se ohledně genetiky, myslel jsem spíš na zachování národa jako takového, jeho tradic, kultůry, atd. Nejsem pro třeskutý multikulturalismus.

0 0
možnosti

Rozumny pristup. Karma.

5 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články