Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M82i33l23a49n 32K83e91s34l

15. 4. 2016 21:59

Moc dobře jsme věděli koho volíme.Zdá se,že ti,co jej volili svého činu nelitují a dokonce jeho přivrženců přibývá.Co se dá dělat takových Zemanů je nás moc,potkáváme se a žijeme spolu.Zeman je reprezentantem nás nedokonalých.Protože nás nedokonalých je více než těch dokonalých stal se prezidentem.Musíte zapracovat,aby se to změnilo.Moc šancí vám nedávám.Kritiků prezidenta je hafol,kandidát na ideálního nebo aspoň takového prezidenta,který by se zalíbil lidem všem žádný.Bude ještě hůře.

0 0
možnosti
Foto

P32e68t80r 98H82a80h54n

16. 4. 2016 6:04

Nobody is perfect. Máte pravdu - kandidát není.

0 0
možnosti
PP

Je naivní si myslet, že by kdokoliv jiný na hradě někoho spojoval. Či máte pocit, že pan Schwarzenberk by se choval jinak? Při jeho názorech na migranty a kvóty by tu společnost rozděloval úplně stejně.

Ono prostě, když použije slovo "magor" Zeman, zní to vulgárně, když ho vypustí ze svých úst kníže, zní to vznešeně.

Společnost byla a je rozdělená již od prezidentské kampaně a jakákoliv smířlivost vůči hlavě státu je brána křupanství. Moje favoritka Táňa Fišerová bohužel neuspěla, tak jsem smířen s tím, že zvítězil Miloš Zeman.

A po pravdě - lidi, kteří úmyslně ničí vlajky cizí země, jejíž vrcholný představitel přijíždí na oficiální návštěvu nebo lidi, kteří odcizí prezidentskou standartu za nenormální považuji také.

5 2
možnosti
Foto

Když Zeman ale to spojování sliboval, tak by to běžný občan od něj mohl očekávat.

1 1
možnosti
Foto

Jak píšete...

"Každý moudrý král měl šaška, který mu mohl beztrestně říkat pravdu. Král ho za to nakopl, neboť za pravdu se vždy platí kopancem, to je mezinárodně uznávaná valuta, a jelo se dál, močálem černým kolem bílých skal." To není ze mne, to je kitát, ale moc se mi to líbí.

Jenže náš král není král, ale prezident a už vůbec není moudrý. Proto má nikoliv šaška, ale kašpara, resp. hodně kašparů, ale ten jeho osobní opravdu ční nade všemi.

Vám R^ a karma.

13 3
možnosti
ES

Někdy se šašek usadí na trůně. / To není z mé hlavy/ A výsledek?

6 1
možnosti
Foto

Myslela jste ,,krále" V.H.?8-o ,,Jistý" K.K. na to velice trefně a pravdivě(!) zformuloval svůj názor. Již dávno:-/

4 4
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články