Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

ehm.. jste proti zemanovcům a komunistům. OK. Pan Kalousek ale nemá problém jít do vlády či opozice ani s komunisty, ani s ČSSD (viz. jeho minulé pokusy za doby KDU-ČSL) a nebude ho mít ani s nikým dalším, pokud mu to zabezpečí sféru vlivu. Jeho konzistentní názory s hlavou i patou, které tak obdivujete, zřejmě nedáváte do kontextu. Jinak byste zjistil, že jeho pevný názor nevydrží ani půl roku. Změní jej bez váhání podle situace. Máte pravdu, že na scéně není politik, co nekrade nebo za sebou nemá skandál, jinou zájmovou skupinu apod. To snad ale neznamená, že se bude stále dokola volit menší zlo. Kroužek, pokud nebude volit tupé, hluché a slepé voličstvo, dokáže udělat své. Pan Kalousek je pro mne bezpáteřní parazit. Zkrátka, zkušený politik.

8 1
možnosti
AK

A nedivím se. Jen, aby se dostal do politiky neštítí se ničeho. Zneužívá i KS, který mu jde na ruku. Jeho daňové balíčky a neoprávněné církevní restituce tomu nasvědčují. KS loajální ke všemu. Kalousek v 80tých letech vstoupil do ČSL a za podpory komunistů Národní fronty /to je za normalizace/ budoval socialismus viz jeho životopis. Příliš dlouho je tento bezcharakterní člověk v politice. Nevěřte mu a nenechte se opět zmanipulovat. [>-]!!

0 0
možnosti
TH

Ja si teda Kalpouska vzdy rada vyskechnu, co rika ma opravdu hlavu a patu.

8 4
možnosti
DD

Zase ale vaše příspěvky nemají ani tu patu. :-)

1 2
možnosti
JC

J10i87r35i 11C58e97e

18. 8. 2013 13:36

Levice nikdy, ale že Kalousek, coby předseda KDU-ČSL, paktoval koalici s ČSSD s podporou komunistů, tak to proběhlo evidentně před tím, než autor absolvoval lobotomii..

3 0
možnosti
JC

J27i92r16i 52C96e67e

18. 8. 2013 13:44

A ještě je strašně vtipný, jak se všichni zasekli u padáků.. Na ty další průsery, jako nefungující Štábní informační systém, prodej kasáren na Náměstí republiky, nebo provázanost KDU-ČSL a Omnipolu, přátelství ministra financí s panem Šťávou, kterej se s Ministerstvem financí tahá o 10 mld. se vesele zapomíná..

Na levicové metody typu zvyšování daní, zvyšování byrokracie a přerozdělování se radši nepoukazuje, protože Kalousek o sobě prohlásil, že je liberálně konzervativní demokrat.. Tak mu to volič pravice sežere i s navijákem, přičemž si neuvědomí, že Schwarzenberg je jako návnada nestravitelnej..

7 1
možnosti

Souhlasím s vámi, levice nikdy a připomnělo mi to jeden Kalouskův výrok na adresu Ratha, který Kalouska přirovnal k infantilnímu dítěti. Kalousek vysvětlil Rathovi tento jazykový nesmysl když to přirovnal k podobnému skvostu- geriatrickému starci.

6 3
možnosti
PV

P21e80t52r 12V73l54c23e76k

18. 8. 2013 0:03

Paní Černá, jako většina českých voličů jste skočila na špek našim politickým zástupcům, kteří mají "divadelní" role a hrají na nás volební komedii, aby byli volitelní......Rath není ani o fous levicovější jako Kalousek (Rath odešel z konkurenční ODS jen kvůli osobním pohnutkám, Kalousek zase v r. 2006 chtěl řídit vládu podporovanou komunisty).....když jde na tvrdé lámání chleba, jak se v konkrétní politické situaci rozhodnout, ve finále se "levice" i "pravice" minimálně v 80% rozhodne stejně, protože jsou k tomuto okolnostmi dotlačeni....

6 0
možnosti
KS

Kalousek je podle mě jedním z mála, který politice rozumí, vidí několik tahů dopředu a i za roh. Politiku má opravdu zmáklou jako řemeslo. Kolik takových je? Mlžná tak Klaus, Škromach, Němcová... To moc není. Ostatní jsou takoví panáci do počtu.

6 4
možnosti
PV

P86e98t27r 72V61l80c15e86k

17. 8. 2013 22:16

já vím že je sobota večer.......ale i tak, tak se sjet a pak vlézt na diskuzi......;-D

2 5
možnosti
KS

Kalousek je podle mě jedním z mála, který politice rozumí, vidí několik tahů dopředu a i za roh. Politiku má opravdu zmáklou jako řemeslo. Kolik takových je?

2 4
možnosti
PV

P46e53t66r 96V81l33c58e13k

18. 8. 2013 9:08

ještě Standa Gross  projevil geniální vidění několik tahů dopředu.....:-P

5 0
možnosti
Foto

H14o70n20z64a 13M55a80r61e94k

17. 8. 2013 12:32

Kalousek je jeden z nejhorších, co tady kdy byl. Navíc to není žádný nováček v politice, je napojen na mafii (odpráskli mu toho švagra, jméno si teď nevzpomenu), řídí ze zákulisí celou svoji stranu, prostě je to loutkař se vším všudy. Odborníkem na ekonomiku není, podle mě udělal minimálně dvě podstatné chyby a to:

1. zvýšení DPH

2. a Spotřební daně

To jsou krom jiného dvě naprosto fatální chyby, které způsobily astronomický propad naší ekonomiky. Pokud chce stát nastartovat ekonomiku, musí prostě polevit! Zvyšováním zátěže občanů dosáhne pravého opaku. Toto bohužel někteří nechápou. A to je krok, za který budou platit ještě moje děti.

Věřím, že celá naše pravice včetně rádoby politika Karla von Schwarzenberga skončí s ostudou v propadlišti dějin. ;-)

7 5
možnosti
JR

J40i55ř93í 39R62o48d

17. 8. 2013 23:34

Kdo jiný má lepší řešení podle Vás:-)

1 2
možnosti
Foto

Typické vlastnosti politiků a političek z pravice - Lenost, zloba, závist, touha po moci a trochu toho buranství! To u jejich voličů funguje

2 8
možnosti
MP

To jsem nevěděl, že je Miloš Zeman takový pravičák !8-o;-D

0 0
možnosti
DN

R^Až na první větu, zcela souhlasím! V úvodu se autor zříká předsudků, která já nikdy neměla. Tedy...v nazírání na Kalouska..:-)

Pravdou je, že padákům rozumím ještě méně než Kalousek, ale jinak nemám a nikdy jsem neměla potíže pochopit a souhlasit s jeho názory a postupy. Rozhodně netrpím vzpomínkovým optimismem, přestože jsem si

 v posledních čtyřiadvaceti letech nikterak nepolepšila. I za totality jsem byla na volné noze a to se nikterak nezměnilo.Jen je okolo toho dnes méně buzerace, nemá na můj status vliv uliční výbor ani jiné jiné složky NF,STB atd. a starám se i nadále o svoje živobytí bez podpory státu.S tím rozdílem, že můžu beztrestně kritizovat vládnoucí garnituru, že moje děti se uplatnily na Západě a vnučka chodí do Bavorské školky. Nikdy jsem se neskrývala se svými názory, ale žiju na samotě a když občas zavítám do nejbližší putyky, názory domorodců jsou odlišné od mých.Od lidí, kteří vesměs zrestituovali bezcenné polnosti, které jim bývalý zaměstnavatel (JZD) osadil ovocnými sady a zhodnotil natolik, že dnes jsou všichni prosperující soukromí podnikatelé "pěstitelé- sadaři", bych neočekávala takovou kritiku na současné poměry. Ale jsem tak trochu zklamána a zděšena mnohými příspěvky na tomto fóru. Ani nemusím do vesnické putyky, to co bych tam slyšela, to si přečtu tady.Ach joRv

10 4
možnosti
PV

P83e14t52r 60V56l42c80e51k

16. 8. 2013 21:36

Obecně samozřejmě máte sympatickou pravdu, ale jak to souvisí s pohledem na Kalouska?  Nějak z Vašeho příspěvku není patrno, zda je podle vás Kalousek padouch (chtěl v r. 2006 vládnout s podporou komunistů)  anebo hrdina (dnes se už tváří jako pravicový svědomitý národohospodář).....:-P

2 2
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články