Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

V podstatě máte pravdu, jen nesouhlasím s tím, že v oblasti "inteligence a formulování myšlenek" Kalousek nemá konkurenta. Jakkoliv jistě patří mezi nejlepší, velmi zdatnou konkurencí mu je L. Zaorálek, a pozadu určitě nezůstávají ani osoby jako V. Klaus, V. Havel a snad i M. Zeman.

1 3
možnosti
Foto

P15e29t92r 79H68a32h86n

16. 8. 2013 13:13

Havla bych uznal, ale ti ostatní ani náhodou.

2 2
možnosti
MR

Nejvtipnější je jak Kalousek "zvládá dluhy ČR". Podle http://www.czso.cz/ - Makroekonomické údaje se přidává každým rokem k dluhu toto:

2004 - 99,7 mld.

2005 - 98,3 mld.

2006 - 111,3 mld.

2007 - 89,8 mld.

2008 - 107,5 mld. 2009 - 178,4 mld. 2010 - 165,8 mld. 2011 - 155,3 mld. 2012 - 168,3 mld. Komu to připadá jako "zvládání dluhu"?

9 8
možnosti
VB

V kontextu ekonomické reality je to docela úspěch, kdyby se nešetřilo a nezvyšovaly daně, mohlo to být i mnohem horší, osobně si myslím, že lépe se to moc zvládnout nedalo.

9 6
možnosti
PK

lépe bych to nenapsal,karmaR^

4 7
možnosti
MT

To je děs,ať si přečtu článek nebo pár reakcí, lidi se chovají jako by bylo u voleb možné volit pouze tři,čtyři strany.... Cožpak se ještě dostatečně nepředvedli tihle "dinosauři"??? Volbou ODS/ČSSD/KSČM/TOP/ atd. nic nezměnítě...Takže pokud slavnostně vyhraje v předčasných volbách jedna z těchto stran, zase ta "trocha" občanů kteří přijdou k urnám ukáže, že je vlastně všechno v pořádku. Je potřeba se "probudit" !!

4 0
možnosti
ZO

Jen tak.Vy co tak oslavujete Mirdu jak to skvěle řídil to mf.Mirda jen udělal černou práci pro /možná/výherce voleb, což budou oranžády a rudoši.Mirda pomalu přešel z nf ke katolíkům a teď je v jakési dle mého soudu dost pofidérní partaji/tak na úrovni veverek/.očekávám že možná v příštích týdnech mirda napochuduje do naruče haška či sobotky.jen aby dostal opět korýtko když se tak hezky zapsal v očích oranžových fans.co se týče jeho ocenění doporučuji dotyčnému aby si zjistil co vůbec za cenu dostal .Připadá mi že byl oceněn jako nejlepší pokladník pionýrského oddílu ve 4.třídě.to je bratru tak třetí liga ne li uliční přebor.Časopis emerging bla bla oceňuje ekonomy rozvojových zemí a rozvíjejících se ekonomik evropy.což mi příjde více než legrační být v této kategorii.čili tímhle bych se vůbec nechlubil.A o jeho ekonomických schopnostech lze vůbec pochybovat.Státní dluh nesnížil ani o kačku, nesmyslně zvyšoval daně téměř všechny které se daly zvýšit.A obecně řečeno ve velké ne li největší míře může on a jeho meldy boys za to, že země kolem nás mají malej, ale přesto růst, a u nás kde nic tu nic.tak podvázat ekonomiku jak se to povedlo mirdovi a celé vládě je zarážející.čest práci soudruzi.nemluvě o jeho velké lásce k alkoholu.taková osoba nemá v tak vysoké funkci vůbec co dělat.stejně jako řada jiných.třeba sobotka a jeho chlapci, či kníže pán...

8 1
možnosti
PV

P29e38t63r 10V33l90c87e95k

15. 8. 2013 14:12

Nejen to, i Lidem je Kalousek nenáviděný....

2 0
možnosti
TK

Takže rádobypravičákům už zbyl jako poslední kádr do voleb bratr chemik Kalousek.. 8-o To je fakt krize.:-/

8 5
možnosti
PK

P70a69v35e30l 70K27u17l48a

15. 8. 2013 13:57

Vy levičáci to máte jednodušší. Těch co umí rozdávat z cizího lemplům se najde dvanáct do tuctu.:-/

18 7
možnosti
PP

R^ dekuji velmi pekne za clanek

6 7
možnosti
MR

Když budu nedej bože někdy volit levici, aby mi zvyšovala daně - a vybrala méně, aby mi stkrze tisíce dotací, úlev diktovala, jak se chovat. Vyberu levicové profeionály, tj ČSSD nebo KSČM a né trouby, co se tváří pravicově, ale od echt-levicové politiky nenajdete jediný rozdíl, neboli TOP.

3 2
možnosti
MR

Ono se taky přes přerozdělovací levicovou politiku dobře krade, malý stát tolik příležitostí nenabízí. Tedy zloděj rovná se automaticky levičák. Pozor nemusí to platit obráceně. Může existovat upřímný levičák, co by neradši přerozdělil všechno třikrát dokola a neusurval si z toho ani pětník, ale je jich dost málo. No a pokud je sněmovna plná zlodějů, je logicky plná přerozdělovačů neboli levičáků. Ale jak jste řikal, co budu živ levice můj hlas nedostane, i kdyby měl přitom propadnout.

2 4
možnosti
PV

P66e45t92r 83V17l61c30e29k

15. 8. 2013 12:07

Kalousek, Kalousek...:-P  není to ten politik, který v roce 2006 toužil s podporou komunistů vstoupit do koalice s čssd a vzedmula se vůči němu taková nevole ve vlastní straně, že byl z ní vyobcován.......načež  drze vstoupil do nově založené strany (jinou šanci by už ve stávajících stranách nedostal), zkušeně se vyprofiloval na tzv. pravicového politika a využil toho, že český národ má slabou, ale velmi slabou paměť  ...;-D

8 2
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články