Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Podání (podnět - trestní oznámení) naministra financí Ing. Miroslava Kalouska, úředníky ministerstva financí,případně jiné osoby.

Dne 3. 7. 2013 jsme se za poškozené občany (dle § 43 tr. řádu) dostavili na PČRza účelem podání (podnětu - trestního oznámení), které jsme telefonicky tentýžden podali i na NSZ v Brně státní zástupkyni JUDr. Bohumíře Kopečné.

Ve smyslu § 158 odst. 1 zákona č. 141/1961 Sb., o trestním řízení soudním(trestní řád), v platném znění (dále je ,,trestní řád,,), podáváme tímtotrestní oznámení pro okolnosti nasvědčujícímu tomu, že byl spáchán trestný činúředníky ministerstva financí a ministrem financí a místopředsedou TOP 09 Ing.Miroslavem Kalouskem, případně jiných osob a to tím, že jako auditní orgánzastupující Českou republiku neprováděl důslednou kontrolu čerpáníevropských peněz a tím dopustil u eurofondů, že došlo k řadě chybám a podvodům(rozkradení) a státní rozpočet kvůli nim přišel o miliardy korun. 

Například 12, 2 miliardy korun jsou výdaje zrozpočtu za rok 2012, které nebyly EU proplaceny na operační programy Doprava,Životní prostředí, Vzdělání pro konkurenceschopnost a Integrovaný operačníprogram, jako pokuta - sankce EU. Tyto výdaje (pokuta - sankce) za rozkradenédotace EU jdou na vrub vlády, ministrů a hlavně ministerstva financí v čele sKalouskem, jako hlavním auditorem - supervizorem těchto dotací.

K dnešnímu dni z částky okolo 662, 5 mld. Kč (26, 5mld. EUR), nebyla vyčerpána ani třetina prostředků (evropských dotačníchpeněz), kterou jsme měli jako dobří hospodáři čerpat od EU a čerpání z tétočástky končí v roce 2013. Z výše uvedeného je tedy evidentní, že vznikla škoda(12, 2 mld. Kč) a dále ještě vznikne škoda v řádu stovek miliard korun.

Tím se výše jmenované osoby (případně jiné osoby) mohlydopustit, při škodě způsobené všem občanům České republiky, škody velkéhorozsahu, řádově stovky miliard korun a mohly se tak dopustit trestného činupodle § 329 trestního zákoníku ,,Zneužití pravomoci úřední osoby,, , podle §330 trestního zák

5 10
možnosti
JR

J27i19ř74í 78R80o78d

15. 8. 2013 11:26

Samozřejmě!:-), Za to, že se na krajích krade, může přeci Kalousek.Rv

10 5
možnosti

podle teorie kognitivní disonance se clovek snazi prekonat poznavaci rozpor ignorovanim novych skutecnosti. 

Tato teorie se da nasadit jak na ty co Kalouska ocistuji (jsem pravicak, ODS volit uz nemuzu, ale v TOP09 je Kalousek. Ale dyt on vlastne nei tak spatnej), tak na ty co ho nenavidi (vcetne me). Bohuzel diky tomu nam nase psycholgie neumoznuje videt objektivne, leda pri zaziti znacneho nepohodli.

4 0
možnosti
JS

koukam ze prisla TOPacka uderka, s cilem odsunout negativni komentare o jejich sefovi az nekam dolu za pomoci svych adorujicich (ovsem jinak nicim nepodlozenych) komentaru. Jeste chybi Strzinek a budou tu vsichni Rv:-P

5 4
možnosti
MM

Jak se provádí odsunování negativních komentářů až někam dolů?

1 0
možnosti
LN

..karma bez dalšího komentáře....

6 2
možnosti
PJ

P69a74v24e71l 31J92a21r26o11š

15. 8. 2013 10:46

Dobrý den, jsem rád že se najdou i lidé kteří přemýšlí a dokážou hezky formulovat i moje myšlenky a názory...R^ I když nejsem naivní a vím, že všechny strany jsou z něčeho živé a tím tedy bohužel i TOP9ka, je jasné že někde něco ukápne. Pořád mi jsou bližší lidé kteří pojmenují věc jasným názvem a netvrdí mi, že pokud si půjčíme tak se budeme mít líp...? to mi logika nebere a statisíce domácností téměř v exekuci mi asi dá zapravdu...mimochodem první kdo takto začínal s rozhýbáním ekonomiky byl náš současný pREZIDENT se slovy " nalijme to tam, ono se nám to vrátí" tak se nám to hezky začíná vracet pane. Nicméně o správnosti volby TOP9 mě ještě víc ujistila nejen přítomnost pana knížete ale i fakt, že v TOPce je největší množství lidí, kteří už znovu nechtějí kandidovat - to je velmi zajímavé - jelikož to značí o jistém vnitřním morálním souboji vs. politická praxe. Ještě jednou hezký článekR^

10 3
možnosti
BM

Takové Hnutí Úsvit přímé demokracie Tomio Okamury. To je maso!!!  I hlinkovci nazvali svojí stranu po svém zakladateli až po jeho smrti..... Zlatý Kalousek!

2 2
možnosti
BM

Já si nemyslím že by Kalousek něco ukradl a když, tak o tom nevím. Kalouska totiž doprovází různé aféry, některé jeho jednání, nepopulární zvedání daní a pod. Určitě si každý dokáže něco dosadit. U nás se totiž obecně traduje "je v parlamentu, ve vládě tak krade!". Jak jednoduché.

Hezký den

8 2
možnosti
JR

J54i27ř77í 84R53o66d

15. 8. 2013 10:42

Kéž by většina lidí měla Váš pohled na věc. Hned by bylo v tomto státě lépe. Bohužel lidé v ČR nechtějí poslouchat argumenty a rozumné názory, které pan Kalousek umí formulovat. Vždy jsem říkal, že při rozhovorech nerozumím většině poslanců a většině politiků. Většina politiků hovoří o ničem. Pan Kalousek je však věcný a i mě mluví z duše a nezbývá mi, než s ním souhlasit. Lidé a voliči ale chtějí věřit lžím Kalouskových oponentů a slibům stran, které lidem slibují, že i bez práce jim budou létat koláče do huby. Tak tomu nikdy nebude. Předvolební hesla typu "Pryč s Kalouskem - volte Zemanovce" mě pěkně vytáčejí. Doufám, že zmobilizují většinu rozumných spoluobčanů, aby šli k volbám a dali svůj hlas právě Kalouskovi. Ale bojím se, že tomu tak nebude. Jsem přece jen realista a pesimista.

8 3
možnosti
AN

Z Kalouska se stal fackovací panák pro tzv.obyčejné ( ještě se titulují jako slušní a pracovití ) občany, tedy pro ty, kteří se moc nezabývají myšlením  a potřebují svého Belzezuba, na kterého svalí vinu celého vesmíru. Dříve mohl za vše bolševik, potom to byl Klaus, dále ODS  a dnes je to Kalousek. A tak Kalousek může za smutné postavy bývalého hornického výkvětu Ostravsko-Karvinského revíru popíjejícího nyní  u stánku pančovaný alkohol, stejně jako za lenost nemalého spektra těchto "pracovitých," může také samozřejmě za ceny potravin na plodinové burze, za neúrodu, ( pozor, za nadúrodu mohou již ti správní ) sucho, povodně, špinavé ulice, za negativní články imperialistického tisku nepřejícího populistům, za pravicovou veřejnoprávní Tv a Drtinovou, která kope  v jeho zájmu, Kalousek nechal zavřít Rátha, Kalousek uplatil Interpolem hledaného sociálního demokrata Wolfa, zkrátka a dobře, Kalousek může úplně za všechno. V dávné době by mu byly připisovány i atmosferické úkazy na obloze. Co tím chci sdělit ? Že lidská blbost je věčná a že  souhlasím  s autorem  blogu, který má ode mne zaslouženou karmu.

16 8
možnosti
ZJ

Souhlasím s vámi pane Hahnem jsem pragmatik a jako takový konstatuji že bez ohledy na ty tuny neustále dokola omílaných, stejných keců o tom jaký je Kalousek zloděj, mi ještě nikdo nebyl schopný říct, nebo ukázat kde co pan Kalousek ukradl. Naopak se mi velice líbí kroky, které jako ministr financí pan Kalousek dělal. Chápu že lidé co chtějí jen nadávat a nepokouší se porozumět je nechápou a nesouhlasí - ony to jsou kroky, které krátkodobě znamenají omezení, aby dlouhodobě stát fungoval. Pan Kalousek je navíc umí dobře vysvětlit a obhájit, ale na to už člověk musí číst a sledovat některá ekonomická fóra, která v ČR probíhají. Mimo jiné je pan Kalousek oceňován v zahraničí, ale v tuzemsku je pořád většina lidí, která radši poslouchá levicové sliby o rozhýbání ekonomiky zevnitř tím že se mezi lidi nasype víc napůjčovaných peněz a bude dobře. Bude - pár let, pak to půjde do kopru, protože dluhy zůstanou dluhy a vnitřní ekonomika desetimilionového státu je nepokryje, to dokáže v případě naší exportní ekonomiky jen ten export a investice zvenku. Tedy je důležité mít dobrý obraz před světem/investory a pan Kalousek byl za svou práci zvenčí oceňován ( a nejen on, ČNB a její guvernéři si také zaslouží pochvalu za svou práci ) . Ale to už odbýhám od tématu - pěkný blog pane Hahne, vyjadřuje i můj názor.

18 9
možnosti
JS

uz jsem to uvadel nize, tak jeste jednou specialne pro vas

http://www.wp.topcz.net/?p=133

0 2
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články