Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Kalouskovou základní chybou při vládnutí v posledních létech je totální rozklad příjmové stránky rozpočtu. Chcete příklad? Snížení stavu celníků o 500 osob, úspora cca půl miliardy na mzdových nákladech - přitom totální propady ve výběru cel, celní úniky při dovozu pohonných hmot, naprosté nezvládnutí dovozů Vietnamců (kolikže dělají úniky - tak 40 až 100 miliard??). A můžu pokračovat -rozklad finanční správy, babky kontrolují finance firem a odvod daní od stolu a jen na venkově, zejména fyzické osoby a  malé podnikatele. Budou vás honit kvůli pár tisícům, hlavně zda máte odevzdané přiznání včas (to umí zkontrolovat), ale na velké firmy a velké hráče naprosto nestačí. Atd. atd. atd. A což teprve zdanění hazardu, dividend atd. atd. atd. No a toto všechno nahrazuje očesáním peněz na řízení státu, policajtů, hasičů, učitelů, kultury, sportu a zvedáním DPH.

15 2
možnosti
JR

J27i77ř39í 89R88o69d

15. 8. 2013 11:39

Snížení příjmů státu je nejspolehlivější cesta, jak snížit rozkrádání našich daní:-)

0 0
možnosti
PP

O predvolebni kampan prave zacala.

3 1
možnosti
DK

Člověk by se rozplakal nad čistou duší páně Kalouska...

14 1
možnosti
ZB

"Levice můj hlas nedostane" a vidím že ani pravice, hlas padne do středního proudu z kterého je to na každou stranu stejně daleko a lehce se přebíhá na patřičnou stranu;-(

0 0
možnosti
Foto

Radsi Kalousek nez Zeman!

11 15
možnosti
AK

Jenom neprechvalit, neprechvalit, neprechvalit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 0
možnosti
TK

Vůbec mě nepřekvapuje vysoká karma. Velmi přesně jste popsal, jak už delší dobu uvažuje většina rádobypravicových voličů u nás:  "Raději budu volit zloděje a mafiány, hlavně když to nebudou levičáci.." (Tím nijak neříkám, že z opačného konce spektra je to lepší.):-/

Do jakého hnoje nás tento typ uvažování zavedl můžeme právě vidět kolem sebe. A vy a mnozí vám podobní v tom evidentně chcete pokračovat. Aneb nevadí že jsme v lejnech až po břicho, směle vykročme do míst, kde lejna sahají až po bradu a ještě dál, hlavně když ta lejna nebudou zakroucena doleva.:-P

Je mi z toho smutno, když čtu blogy lidí s takto omezeným černobílým viděním.:-(

25 5
možnosti
TK

Ještě bych připomněl, jak se ten váš Kalousek staví k ústavě a k poslaneckému slibu.

"Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu VŠEHO lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí." Toliko závěrečná část poslaneckého slibu. A co na to bratr Kalousek? V Hyde parku, tehdy jako ministr financí pronesl zcela bezostyšně:

"Já tu nejsem pro všechny voliče, já jsem tu pro ty, co mě volili.."

14 1
možnosti
Foto

Troufám si tvrdit, že stejně jako Kalousek, byli na tom aj Paroubek či Rath.... ovšem kde těm je konec?

3 0
možnosti

Já jenom připomínám, že když Vondra vyhodil z ministerstva obrany Bartáka, který je zapleten do předraženého nákupu vojenské techniky s miliardovými škodami na státu, Kalouskovi to vůbec nevadilo a přijal ho na svém ministerstvu, a dokonce z něj udělal šéfa Finančně analytického útvaru. Když poté začal Vondra ministerstvo obrany čistit a na světlo vyplouvaly další krádeže, do nichž byli zapleteni další Kalouskovi přátelé (vlastník Omnipolu Háva, pánové Severa a Kopřiva - třeba Severa propadl ve volbách, a to kvůli své pověsti, a Kalousek z něj udělal kancléře TOP09), FAÚ vyrobil kauzu taky na Vondru, aby ho znevěrohodnil. Načež donutil ODS uzavřít obchod, že Vondra se "zklidní" a může na ministerstvu zůstat. Připadá mi divné, když na jedné straně nechá své kamarády krást miliardy a na druhé si hraje na uvážlivého hospodáře. Za ty miliardy se daly pořídit určitě lepší věci, než nechat namastit si kapsy pár kámošů.

21 1
možnosti
LP

Je to starý ostřílený hráč. Nikdo mu z minulosti nic nedokázal a jeho egoismus nezná hranic. Myslí si, že bez něj to nejde, ve všem musí mít pravdu. Jde mu jenom o koryto, proto neváhal kývnout i na vládu s podporou komunistů což ho stálo vyhazov od Lidovců. Myslí si, že se na tu jeho temnou minulost zapomnělo a nyní se staví do role jediného bojovníka proti bolševikům a Zemanovi což je legrační. Studentíci mu na to možná skočí, ale to je tak vše.

23 4
možnosti
PK

P71a42v11e11l 80K31u36l61a

14. 8. 2013 22:44

K jednání o vládě s podporou komunistů mu dalo mandát vedení KDU-ČSL a pak od něho dalo ruce pryč. Proto odešel a založil TOP09. On se dostal do sněmovny, KDU-ČSL ne :-)

3 9
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články