Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nic proti Vasemu nazoru mate na nej pravo ... pan Kalousek je chytry, arogantni a bezcharakterni ... Jeho primarni zajem je PAN Kalousek a tak si SVEHO ZASTUPITELE ;-€ nepredstavuji.

Pokud Vy jo ... Vas boj ...Rv

17 3
možnosti
AB

Ano, Kalousek je schopen vás zastřelit a na pohřbu se vám omluvit. Jen mi není jasné, k čemu by taková omluva mrtvole byla.

15 4
možnosti
Foto

tak to je snad princip omluvy ne? jinak receno, když se mi omluvite za vasi idiocii, stejne me budete porad iritovat. tak k cemu mi to je??? :-P

0 0
možnosti
JK

Já autore Kalouska ráda nemám a to stejnou měrou jako Zemana. Oba jsou velmi inteligentní, arogantní a patologicky závislí na alkoholu a moci.

Na druhé straně uznávám, že Zeman je pro mě subjektivně horší. Jako člověk i poliltik.

Trochu vám závidím, že máte jasno k volám. Pro mě z parlamentních stran nic!

4 2
možnosti
JL

A kdopak bude ten šťastný, smím-li se zeptat?

0 0
možnosti

Já mám Kalouska taky rád.:-)[>-]R^

1 6
možnosti

až mi někdo vysvětlí kdo zastřelil a hlavně proč Kalouskova švagra který mu měl půjčit 6,5 miliónů kč a měl to Kalouskovi dosvědčit novinářům a den před avízovaným rozhovorem ho někdo zastřelil budu pak Kalouska i možná uznávat...

8 2
možnosti
JB

J75a32n 11B35u82b32e84n

14. 8. 2013 19:31

Souhlas. V době, kdy na naší politické scéně převládá bezbarvý sliz a absolutní nuly, je Kalousek ještě zjevem místy vtipným, bezpochyby inteligentním člověkem, který široko daleko u nás jako jediný má v sobě cosi, čemu se říká "leadership". Jsem si vědom řady věcí, které mi na něm vadí, ale vylučovcí metodou nejmenšího zla, mu to hodím taky.

13 10
možnosti
ZB

Marketing Kalouska funguje i v tuto hodinu a nebo opravdu na vás Kalousek takto působí? V Česku se nic nezmění, naivků je tady opravdu ohromná hromada.

8 3
možnosti
RJ

Obecně rozšířené fámy: Fáma č.1. Kalouskovi nikdy nic nedokázali, takže je nutné ho považovat za čistého. Fakt: Kalousek je tak mocný mafián, že když si policie dovolí vyšetřovat v jeho okolí, vyhrožuje klidně (cca hodinu po premiérovém zákazu ministrům neoficiálně kontaktovat policii)policejnímu prezidentovi kriminalizací a tak také učiní. Lessy byl v řádu týdnů od tohoto telefonátu s Kalouskem odvolán a kriminalizován.

 

Fáma č.2. Kalousek je šetřivý ekonom a jeho působení má pozitivní vliv na českou ekonomiku. Fakt: ČR roste nejhůře z regionu střední EVropy, za to našemu státu roste z regionu nejrychleji zadlužení vůči HDP. ČR měla až 19 nejlepší růst v rámci celé EU a stejně tak ale 19 schodek za rok 2012 tj. většina států EU rostla rychleji při menším zadlužování. Pro rok 2013 je ČR opět ve výhledu až na 19 místě. Za námi už jsou jenom jihoevropské pigs a my jsme ve skupině států jako Maďarsko s mizivými vyhlídkami do budoucnosti.

Fámy ve vašem textu: Fáma č.3. Kalousek je konzistetní. Fakt: Pravicový Kalousek je jedinný politik v České republice v celém politickém spektru, který oficiálně nabídl komunistické straně participaci na vladnutí v této zemi.

Fáma č.4 Kalouska mrzí, když něco provede a je na něm vidět upřímné pokání. Fakt: Kalouska mrzí to, že se na něho přijde. Přepis rozhovoru s poslancem Skokanem, který prozradil na Kalouska, že napadl fyzicky puberťáka na ulici, je toho jasným důkazem, Kalousek tam vyhrožuje urážkami, odstavením Skokana od veřejných zakázek, které Kalousek rozděluje, po fyzické napadení.

Fáma č.5 Kalousek je hrází proti Zemanismu. Fakt: Kalousek představuje naprosto stejný typ politika i politiky jako představuje Zeman. Jedinný rozdíl mezi těmi dvěma je asi v tom, že Zemanovi jde jen o moc, Kalouskovi o moc i peníze. Rozdíl v jejich majetku při pohledu na jejich obydlí ukazuje rozdíl několika sociálních tříd a nul na kontě.

41 9
možnosti
ZB

Ten váš příspěvek se nebude líbit marketingu pana Kalouska. ;-D To bude urážek a minusů.

8 3
možnosti
JK

J89o60s41e76f 13K91r88u78m

14. 8. 2013 18:57

;-D ono Hitler byl také poměrně inteligentní a ty jeho projevy ... ty chytly u srdce mnoho miliónů lidí. podle mě se takhle politik anebo člověk vůbec nedá měřit.

11 4
možnosti

R89a17d71e33k 46Š52i13m11e53k

14. 8. 2013 18:48

Ať je MK  jakýkoli, ekonomice určitě rozumí pane Beránek, to se mýlíte. Jinak by učitě nedostal 2x ocenění nejlepší ministr financí z "emerging markets". Zaplať pánubohu za něj, jako ekonom je  třída

9 23
možnosti
ZB

To snad ani není možné. Zkuste trochu analyzovat kdo a proč dal Kalouskovi cenu a za co? Pak něco napište, určitě to bou jiná písmenka. Kalousek a ekonom? To už ani není k smíchu.

15 5
možnosti
ZB

Blíží se volby, a tak marketingoví pracovníci chrlí jednu hloupost za druhou, tento článek není vyjímka. Kalousek je člověk s virózou, podobně jako Zeman, navíc je namočen v mnoha kauzách, ale nic se vážněji nevyšetřovalo. Kalousek nerozumí ekonomice, ale je to borec v marketingu a PR. Již dokázal na politickou scénu uvést a zakotvit hrůzný projekt TOP 09 a dokonce zbláznil při volbě prezidenta spoustu infantilních spoluobčanů a málem byl zvolen prezidentem republiky spáč, loutka Kalouska. Zeman konečně vymezil Kalouskovi jeho místo a Kalousek začíná mít bobky, uvědomuje si, že by mohlo dojít i na jeho staré, ale i nové korupčnické kauzy. Kalouska nelze podceňovat, v Česku se cítí jako ryba ve vodě, korupčnické české vody jsou pro něho živou vodou, do PS se TOP 09 určitě opět dostane a Kalousek se může objevit vedle Sobotky ve vládě. Česko a jeho lidé si ale takovou možnost nezaslouží. Voliči by tentokrát mohli více přemýšlet, tedy ti mladí a prostudovat si co je to feduál a jak by mohl mít něco společného s hnutím punk. To všechno na ně spustil při minulých volbách Kalousek a oni mu to sežrali.

19 4
možnosti
PK

P79a47v93e88l 89K84u58l58a

14. 8. 2013 18:45

Většinu lidí na Kalouskovi nejvíc štve to, že je mnohem inteligentnější než oni. Je to i váš případ, pane Beránku. :-/

12 19
možnosti