Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Trefný popis současného Ruska. I když smutný. Rád by se dožil doby, kdy Rusko přestane být říší zla a začne se chovat normálně, normálně si volit politiky, kteří nemají potřebu zvyšovat si sebevědomí agresivní politikou vůči světu a snaží se se světem spolupracovat na problémech planety. Ale to se mi asi nepodaří. Ruská duše prolitá vodkou a propagandou už je asi taková a agent KGB jako prezident je totéž jako bývalý člen SS . Nikdy se nezmění jeho myšlení. Bohužel, jistou podobnost při hledání svých představitelů politické moci máme i u nás. Že by to bylo propagandou a tím pivem?

5 2
možnosti
KV

Vase charakteristika sedi spise na USA. Americky presidebt Bush byl dokonce reditelem CIA, to je podle vas jako byvaly velitel SS ??

2 8
možnosti
PF

Konečně realistické zhodnocení.

Díky autore, Karma je právem vaše.

9 3
možnosti
BM

Co nám je sakra do toho co si dělaj v Rusku, v Číně, v Americe. My by jsme se měli raději starat o své děti, o své důchodce, o své bližní a o svůj bordel který u nás máme, nenechat si cizí rypáky strkat k nám a své nestrkat zase k někomu jinému.....(Abych se nemusel trápit se svých neschopností a "hříchů" musím ukázat že jinde je mají také a větší). No to je rozum.

7 1
možnosti
RH

Starejte se o svoje děti, důchodce a bližní a neříkejte ostatním, o co se mají starat.

10 3
možnosti
RM

davam putinovi rok, maximalne dva :-) ba ne... nevim, jak dlouho vydrzi... rekl bych jeste jedno volebni obdobi tam da... pokud rusko nejak brutalne nekrachne, tak to bude po stylu tajemniku KPSS, ze ten konci ve funkci jedine az ho vynesou nohama napred...

3 0
možnosti
Foto

To naše hnojiště samozřejmě voní.

4 5
možnosti
Foto

P17e19t14r 58H19a57h23n

10. 8. 2015 10:11

No protože se na něm podílejí bohužel i tací, jako jste vy, tak pochopitelně vaše hnojiště taky úplně nevodí...  :-)

3 5
možnosti
ZD

polovina firem v Rusku je nadnárodních..a tam si personalitu určuje společnost...a Rusové jsou hodně národně spojeni s kulturou a i náboženstvím....tak přemýšlím zda jim vadí a nebo zda je chyba v tom ....že mají jako stát díku odchodum v zahraničí silnou pozici....co zná Rusáky....na Putina si třeba šáhni ...ale na velikou Rus nám nešahej....stejně jako Číňani...je to vemi podobné....jedno je jisté...ať je Putin jaký je ....po Jelcinovi tam udělal pořádek....a to tam lidi vidí...8x zdvihl životní úroveň a silně pozdvihl ruskou hrdost..a národní hrdost je to....co zde nemáme...hezký den všem....ZD....;-);-);-)

11 1
možnosti
RM

ptal jste se nekdy rusu, za co jsou hrdi na rusko a na novy poradek zavedeny putinem?

4 2
možnosti
KC

Pan autor sice neřekl nic nového, ale díky aspoň za připomenutí, že z putinovského Ruska je stále třeba mít obavy. Že Rusové krvácejí na velmi citlivém místě odlivem mozků, je smutným důsledkem jak nezdravě ambiciózního vedení, tak mlhy průměrných Rusů.

11 4
možnosti
Foto

Myslím že by bylo velmi vhodným pozdravit Vás fotbalovým způsobem.

2 5
možnosti

...by ses zmrzačil, konfidente...:-)

7 3
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články