Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tomuto článku říkám opozice za každou cenu.Konečně máme presidenta,který říká svůj názor i když se to nemusí každému líbit.Ano,jako každý má jistě i své chyby,ale to co říká,má hlavu a patu.A připomínám,jako první demokraticky zvolený v přímé volbě.

13 6
možnosti
PK

P64a75v62e42l 53K41u46l90a

27. 12. 2015 16:42

Lžete, pane Klimku, chcete říct, že dva prezidenti před ním svůj názor neříkali ?

5 7
možnosti
JC

Karma!!! Karma!!! Karma!!!

16 5
možnosti
VP

My už máme kotel ... je to pohodlnější;-)

4 0
možnosti
RH

Každopádně je dobře, že se Zeman přihlásil k levici, vyzýval k zvyšování daní a prohlásil za svůj vzor severské země. Paradoxně jej miluje řada Klausových nohsledů, kteří se nominálně hlásí k pravici. R^

18 2
možnosti
HM

No někdy mi to připadá, že Zeman jepod přísným dohledem exšéfredaktora Haló novin Ovčáčka říká jen, co mu ten dovolí..;-D

6 4
možnosti
HM

Soudruh prezident nemá pravdu ani v otázce uprchlická krize .Je ostudné vidět, že se jedna země snaží na hranici svých možností, zatímco ve druhé zpívá prezident hymnu bok po boku s fašistou.A Duka za něj tři dny poté odslouží mši. Tento prezident není ničím jiným než hanbou národa..;-O

10 18
možnosti
JC

Také ze zvyku soudruhujete, viďte? Jo, zvyk je železná košile, platí stále. A o té hanbě nejvíce mluví (píší) ti, kteří by měli přinejmenším mlčet, ne-li odčiňovat své staré hříchy.

8 6
možnosti
BP

Jéžiši - zase nějakej hokynář s prdícíma polštářkama , frkačkama ,či kdoví jakou veteší si chce potykat s presidentem ...

7 6
možnosti
JC

RvSkalní odpůrci prezidenta Zemana se zmůžou jenom na takovýto a podobný elaborát nechutností, snůšku žlučovité zloby a nenávistných odporností. Soudruhování mají zažrané hluboce pod kůží a nejvíce ze všeho je sžírá, že po roce 1989 se někde výše neuchytili a něco neodklonili rychleji, než jejich soustraníci, čímž zůstali a jsou už jenom maličkými i myšlenkami.

Na Vás platí s plnou parádou, autore.

10 13
možnosti
Foto

P93e38t74r 63H93a62h54n

27. 12. 2015 15:22

Jistě soudruhu :-)

8 5
možnosti
JS

Konečně první konkretní připomínka k projevu prezidenta Zemana. Nejsem jeho dobře placený mluvčí, budu pouze reagovat jako občan tohoto státu. Omlouvám se za nepřesnosti, nepamatuji si přesně znění všech bodů, snažím se odpovědět pouze podle toho, jak jsem si je zapamatoval.

k bodu 1. Blbá nálada. Lidé nakupují, mají za co, blbou náladu u všech nevidím.

k bodu 2. Růst ekonomiky. Statistika je neúprosná-k růstu ekonomiky dochází za vlády socanů, nyní za spoluvlády Ba. Bez ohledu na to jestli to říká Zeman nebo Vonásek.

K bodu 4. Nějak nevím o tom, že zrovna Vy byste nakupoval ropu, tak že je mi nejasné za koho mluvíte

k bodu 5. Na rozdíl od Vás jsem Zemanovi, i když mluvil z patra, rozumněl velmi přesně.

K bodu 6. K otázkám imigrace je Zeman kontinuální

K bodu 7. Na rozdíl od Vás mě zajímá CO někdo říká než KDO to říká.

k bodu 8. Váš úsměv jsem neviděl, tak se bohužel nemohu vyjádřit.

V úvodu jste uvedl, že Zeman lže a žvaní.

Víte, dnes se k tomu už můžu přiznat. Za t.zv. totality jsem poslouchával zprávy Hlasu Ameriky, Svobodné Evropy a BBC. moje nezodpovědné hodnocení je, že Svobodná Evropa vysílala bláboly z roku cca 1930 a Hlas Ameriky velmocenský šovinismus. Pouze BBC vysílalo vcelku objektivní zpravodajství. Pokud se jedná o Vás, jste asi pohrobek vysílání Hlasu Ameriky. Divím se, že Vás za to ještě platí.

8 6
možnosti
Foto

P31e62t88r 23H80a60h30n

27. 12. 2015 15:29

1) Třetina lidí se během vánoc zadluží.

2) Buď špatně vidíte, nebo máte potíže s abecedou.

4) I vy nakupujete ropu a že o tom nevíte - nehraje roli.

5) Patrně vás baví luštit rébusy - jak je libo.

6) Je kontinuální, stoupne si vedle Konvičky ač ho "vůbec nezná", čímž si přihřeje polívčočku a pak ho v klidu odstřihne.

7) Nezajímá mne, co vás zajímá.

8) Nutí vás někdo, se k něčemu vyjadřovat?

Pokud mluvíte o "takzvané totalitě", je jasné, co jste zač. Soudruhu. To se má Mylouš čím chlubit, když má takové voliče. Ale vy jste měli lháře rádi vždy, takže je vše, jak má být.

5 6
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články