Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V ČR jsou jenom dva politici. Miroslav Kalousek a Miloš Zeman. Mají přesně to, co politici mají mít. Neuvěřitelnou schopnost manipulovat se všemi a se vším. Všichni ostatní jsou jenom loutky, se kterými si tito dva pánové rádi pohrají. Posledních pár měsíců to krásně ukázalo. Kdo nebude volit Kalouska, bude volit Zemana. Ústavní většina pro ČSSD, KSČM, a Zemanovce se blíží. Sněmovna rozhodne, senát schválí a prezident podepíše. Konečně bude konec nějakého nesmyslného dohadování. Proto bych rád poděkoval pravici, že nás opět vrátila do rukou sociálně citlivého lidu. :-)

0 1
možnosti

Kalousek stál nejen za tím co se dělo na ministerstvu obrany, ale je spoluúčasten na dalších tunelech nejen té poslední politické vlády. Například důchodová reforma, kdy kvůli nejakým 60ti tisícům lidí je pro 10 miliónů dražší bydlení, jídlo, léky atd...

Ze slibované konsolidace rozpočtu se akorát zvedly daně, ale děravé necky se neucpaly. Státní rozpočet pod chemikem dostal dvě největší sekery, takže naprosté selhání a je mi jedno, kolik otčenšů pro kamery odříkal. Jeho alkoholová rozprava je to nejmenší, co by mě trápilo a že to nezatloukal není žádné hrdinství, to by nespravila ani těžká viróza.

Jeho strana, kterou zmiňujete, stojí za pokusem odklonit stamiliony za informační systémy na výplatu soc. dávek. Nehledě na to, že její hlavní tvář je kamarádem a účastníkem jednání Bilderberg group, která by zřejmě nejradši vyhladila 80% lidstva.

Nejsem levicový volič, ale Kalousek není o levic nebo pravici, ale o tom, jestli svůj hlas můžete dát někomu, kdo sice neprokázaně, ale odklání a krade a škodí této zemi. Standa "koloťuk" Gross taky není odsouzen, ale všichni víme, že to zázračné zbohatnutí jsme mu zaplatili my na daních a on je jen převedl do správné kapsy.

Ještě nevím, koho budu volit, ale rozhodně ne nikoho o kom vím, že například krade, i když mu to nikdy nedokážu. Raději zvolím někoho jiného, abych se na sebe mohl podívat do zrcadla a říci si, že jsem nepodpořil člověka bez morálních hodnot a o tom mají být volby. ;-)

3 0
možnosti

P24e79t46r 20V59l59c22e34k

20. 8. 2013 19:17

S některými názory pana Kalouska souhlasím... „V konečném důsledku nepůjde o nic menšího než o svobodu," řekl pak Kalousek k předčasným volbám za debatním pultíkem dolní komory."................s tím souhlasím, jen bych to upřesnil:  ..půjde o svobodu pana Kalouska, přesněji o odnětí svobody pana Kalouska....

2 3
možnosti

Díky vovčanům a ignorantům půjde o svobodu nejen pana Kalouska...:-/

1 1
možnosti
Foto

P19e74t32r 30H44a75h60n

20. 8. 2013 14:52

Musím reagovat na to, že je mi podsouván nesmysl o tom, že mi nevadí, když někteří kradou a u jiných mi to nevadí. Vadí. Ale vzhledem k tomu, že reálně ovládají jak vládu, tak parlament, tak senát, tak justici a i ústavní soud zájmové skupiny (což je neoddiskutovatelný jev) je nutno brát jako realitu fakt, že politika je především byznys. Voliči jsou zájmovou skupinou pouze před volbami, kdy je jim namazán med zejména kamkoliv a po termínu voleb již politiky zajímají jen v tom smyslu, že se jimi občas ohánějí ve snaze vypadat státotvorně. Tak to je i v evropském parlamentu a protože u nás kvalitní (tedy takový, který by byl i morální autoritou) vůdce neexistuje a nebo se nedokáže prosadit do vysoké politiky, ještě dlouho s tím nic neuděláme. Že to mnozí nechápou, to není moje vina. 

V takové situaci hodlám vnímat pozitivně inteligentní mediální obraz, zřetelné formulace, smysl pro humor a emoce, protože nic jiného k dispozici nemám.

Ideální politik neexistuje stejně, jako ideální člověk a z logiky věci vyplývá, že se do vysoké politiky dostanou lidé, kteří dokážou spolupracovat se zájmovými skupinami. Tedy - něco pro ně udělat a za to něco pro sebe získat. Těch politiků které by skutečně bytostně zajímal lepší život ve společnosti, ekologie, vzdělanost, výchova mládeže, kultura jako taková a další věci, těch je jen stopové množství.

Dále mi vadí křečovitý humanismus a svatořečení multikulturality, která má nepřirozený vývoj. Je uměle a silově prosazována s tím, že slušného občana se zastat je nepatřičné, protože z toho politické body nekynou. Chápu, že málokdo z politiků má osobní zkušenost se soužitím (nejlépe dlouhodobým) s minoritami, ale vadí mi, že velikost problému bez oné vlastní zkušenosti bagatelizují a hrají si na sociální inženýry aniž by tušili, kde je sever.

Tvrdím, že na současném stavu politiky se výrazně podílí současný prezident, protože vůbec není morální autoritou a naopak se ani neskrývá s tím, že mu není nic cizího, pokud mu to prospěje.

Smutné.

5 1
možnosti

Na současném stavu politiky se pan Viróza podepsal hlavně jako premiér dřívějších vlád. Jestli do té haldy sra*ek přidal další bobek je už fakt úplně jedno.

Na současném stavu politiky se podepsali hlavně voliči, kteří volili stále dokola ty samé zloděje, prospěcháře a lháře. Kdo například volil Klause a jeho rozkradení republiky? Kdo volil ODS, která ho dostala na hrad a tam mohl finální amnestií totálně zamést stopy po jeho ekonomických zločinech? Kdo volil ČSSD a jejich sociální dávky pro nemakačenka? Kdo volil Zelené s jejich Kocábem, Dežomilou?

Byli jsme to my a my za to můžeme, my voliči. My jsme ti blbci, kteří jim to celé jen umožnili a stále umožňujeme. A Zemana jsme si taky zvolili my hloupí voliči.

Očividně to lidem nevadí, že politici kradou a že nemakačenka dostávají dávky za nic. Ten problém je tu deset let a nikdo na to nehrábl, ale přesto ve volbách obhájili své posty, takže to očividně nevadí ani voličům. Druhé vysvětlení je, že jsou dementní, případně trpí lobotomií. :-P

2 0
možnosti

Kalousek mi trochu připomíná Donalda Rumsfelda, ten byl inteligencí, logickým myšlením, mistrným ovládáním jazyka a schopností dominovat nad (levicovým) protivníkem ještě o stupeň výše.

http://en.wikipedia.org/wiki/There_are_known_knowns

0 0
možnosti

Jenom abychom to nějak shrnuli toho "konzistentního" Kalouska a celou "pravicovou" TOP09..:

1) Zvyšovali daně (z tabáku, ze stav. spoření, ze zemního plynu, DPH, z převodu nemovitosti, a další..)

2) Slibovali stop zadlužování - dluh roste snad nejrychleji v historii ČR

3) Zavedli spoustu nových nesmyslných úřadů

4) Omezování svobody v podobě zákazu kouření (i el. cigaret) v soukromých restauracích a další..

opravdu vám toto přijde jako pravicová politika? Já si opravdu v tuto chvíli nevybavím jediný pravicový  krok, který současná vláda udělala.. ale rád se nechám poučit :). Jinak ale s tím, že v politice se vždy bude krást ať už jde o jakoukoliv stranu souhlasím. Zkrátka příležitost (státní přerozdělování) dělá zloděje.

6 4
možnosti

Blog by se mohl jmenovat Cesta do rádobypravičákovi duše .  Celé v duchu: Nevadí, že kradou, hlavně když jsou to ti naši.. :-/

7 3
možnosti

Další pravicový antilevicový komik, který zapomněl, že už je 24 let po převratu a že hrozby "proletáři", "komunisty" a "návratem starých časů" jsou většině Čechů naprosto k smíchu! Věřím, že vyhraje ve volbách levice, kde jsou sice podobní parazité jako na pravici, ale která má tradici, sociální program a není tak zvířecká!

6 7
možnosti

Zářný příklad toho, jak je i po čtvrtstoletí v řadě lidí ten komunismus zažranej...;-€

4 2
možnosti

zajímavá logika: "kradou všichni, tak on může taky, ale u těch ostatních mi to vadí!"

co se týče konzistence páně Kalouskovi a jeho názorů... pamatujete si vůbec, na rok 2006 a jeho námluvy s Paroubkem a následný pád v rámci KDU-ČSL, nebo to selektivně vytěsňujete? opovrhujete Zemanem, ale ten má alespoň koule na to říct: "ano bude opoziční smlouva"... Co bude po předčasných volbách samozřejmě nevím, ale už jen kvůli zkušenosti z roku 2006 můj hlas rozhodně nedostane!

8 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
Zdravím Vás.
Jsem rybář, podnikatel-blbé slovo, ale jak jinak to nazvat (hudební nástroje, veselá dárky, armyshop, western, outdoor, hlavolamy, atd.), trochu cestovatel, hudebník, psavec (poezie, články, postřehy), motorista, vodák a ještě by se asi něco našlo.
Bezdětný, rozvedený, nezadaný-193 cm, 110 kg.
Lidé mne znají pod přezdívkou Azbest, ale zde se nicky nenosí.
Jsem pravicového smýšlení, ateista, ctím svobodu, jednání na rovinu a držení slova.
Mám rád přírodu, inteligentní humor, jasné formulace, přímý pohled, pevný stisk ruky, schopnost sebereflexe, cestování, rychlou jízdu (ale s body hospodařím), hudbu, bojové sporty, českou kinematografii a další věci.
Rediguju vlastní web www.azbestus.cz a eshop http://www.vtipne-darky.info/, či sportovní portál www.nordicwalker.cz , což jsou takové věci pro radost.
Nemám rád politiky a další křiváky, fanatiky, církve a náboženství, komunisty a jakoukoli formu totality, nesvobodu, asociálnost, ale ani nejsem nadšen z civilizace, plenění Země stejně, jako z forsáže technickéh

Seznam rubrik

Oblíbené články